Postbussen

Iedereen heeft een postbus nodig en dan natuurlijk een degelijk, kwalitatief model dat meteen tientallen jaren verder kan. Dat kan perfect als u bij brievenbusplanet bestelt want wij staan enerzijds voor een ruime keuze aan postbussen en anderzijds voor service en kwaliteit. Zo sturen wij uw brievenbus, als de aankoop boven de €100 komt, helemaal gratis op naar u thuis. Behalve dat kan u ook steeds in onze nieuwe showroom terecht voor meer informatie en meteen ook het advies van onze productspecialist. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd leuk om eens de postbussen zelf te bekijken.

Niet alleen voor u is een goede postbus van groot belang. Ook uw postbode zal het appreciëren als de poststukken gemakkelijk te posten zijn. Vandaar is het goed te weten dat alle modellen uit ons assortiment voorzien zijn van gestandaardiseerde én gekeurde openingen zodat de brieven er niet uit blijven zitten of eruit kunnen vallen. Zo blijft uw post altijd droog, veilig én op de juiste plaats. Al zal dat bij uw facturen natuurlijk wel anders liggen.

Postbussen kopen

Ons gamma bestaat uit een aantal gevestigde merken en types bussen. Zo hebben we wandbrievenbussen , maar ook staande modellen . Deze plaatst u bijgevolg waar u wil in het materiaal dat u voor ogen had. Zo kan u ze in metaal, inox en ook in dat prachtige blauwsteen  aankopen. Voornamelijk deze laatste types zijn heel erg duurzaam en beloven dan ook meteen een prachtige aanwinst voor uw woning of tuin.

Design of klassiek? Ook dat hebt u volledig in de hand. Bij een staande brievenbus kan u ook gemakkelijk een extra krantenrol  kopen. Dit geeft de postbode een goede plaats om uw favoriete dagblad in te steken, veilig van onweer!

Betaal veilig makkelijk en snel

29-01-2020 19:15:11 Europe/Brussels +0100