Postbus

Bij de aankoop van een nieuwe postbus hebt u ongetwijfeld nog een paar vragen die u graag beantwoord wil hebben. Lees daarom gerust verder en dan bekomt u alvast een pak interessante informatie die u zeker kan gebruiken!

Het eerste waar u op moet letten is natuurlijk of het gewenste model bij uw woning past. Een moderne woning met een klassieke brievenbus voor zal logischerwijs niet werken. Behalve deze types postbussen kan je ook gaan voor een tijdloze, staande  of wandbrievenbus . Dit zorgt ervoor dat u steeds naargelang uw smaak de beste keuze kan maken.

Een tweede punt is het materiaal waaruit de postbus gemaakt is. Dit houdt in dat u de keuze hebt uit metaal, inox en blauwsteen . Metaal is een zekere keuze voor duurzaamheid. De waterafstotende coating zorgt ervoor dat roest wordt uitgesteld en u dus langer van die lak kan genieten. Een brievenbuis uit inox is dan weer helemaal resistent tegen water en heeft die typische mooie schijn. Als derde is er het blauwsteen. Dit is meteen een stuk duurzamer omdat de stenen niet snel zullen afgaan. Dit in combinatie met enkele houten accenten heb je een heel erg mooie brievenbus.

Postbus kopen

Een brievenbus kan u als staand exemplaar aankopen maar ook aan de muur hangen. Afhankelijk van uw wens kan er ook een hangende bus op brievenbuspalen geplaatst worden. Dit zorgt er meteen voor dat u uw favoriet op palen kan hangen. Dat in combinatie met een krantenrol en de multifunctionaliteit verzekerd!

Bezoek alvast onze showroom om enkele modellen 'in levende lijve' te ontdekken en zo kan u ook meteen het professionele advies van onze productspecialist inwinnen.

Betaal veilig makkelijk en snel

29-01-2020 18:21:15 Europe/Brussels +0100