Larob brievenbussen

Op brievenbusplanet zijn wij steeds op zoek om ons huidige assortiment uit te breiden. De merken die wij selecteren moeten van de beste kwaliteit zijn voor u de klant zonder dat u zich blauw betaalt. Een voorbeeld van zo'n topfabrikant is het welgekende Larob. Deze metalen en inoxen brievenbussen hebben een echte historie aan zich hangen en staan dan ook voor kwaliteit, geleverd en gegarandeerd door het familiebedrijf.

In ons gamma zitten enkel staande brievenbussen  van Larob. Deze zijn gemaakt uit metaal en hebben bijgevolg een zeer lange levensduur. Met ronde palen of eerder vierkante afwerking, het is beide mogelijk en dus is de keuze volledig aan u. Deze tijdloze en moderne bussen hebben bakken karakter en staan dan ook te blinken voor uw woning of in de tuin.

Larob brievenbus

Deze brievenbussen kan u altijd in onze showroom komen bekijken. Zo hebt u meteen een goed idee of de desbetreffende postbus goed bij uw woning zal passen. Daarnaast kan u meteen profiteren van de kennis van onze productspecialist. Hij zal u vanuit zijn ervaring en expertise u het beste advies geven.

Neem dus gerust een kijkje in ons assortiment Larob post- of brievenbussen en geniet mogelijk ook van een scherpe promotie!

Betaal veilig makkelijk en snel

29-01-2020 19:14:51 Europe/Brussels +0100