Houten brievenbuzen

Een houten brievenbus heeft ten opzicht van een metalen en stenen postbus een aantal voordelen maar ook nadelen. Wat niet kan bij bijvoorbeeld een brievenbus blauwe steen  is schilderen. Houten bussen kunnen eindeloos in allerhande kleuren geschilderd worden en zo geef je er ook een persoonlijke toets aan. Verder zijn ze gemakkelijker te verplaatsen en bij mogelijke schade ook eenvoudig te bestellen.

Toch raden wij u aan om te kiezen voor een metalen of stenen model . Deze types hebben een langere levensduur en zullen u dan ook meer dienst bewijzen. Metalen brievenbussen krijg je ook vaker in verschillende kleurtjes. Ideaal dus voor wie er toch wat leven in wil blazen en wil afstappen van de gewone grijze of zwarte lak. Een postbus uit inox is dan weer een moderne variant. Bestand tegen water en andere weersomstandigheden, gebouwd om er tientallen jaren hetzelfde uit te zien.

Houten brievenbus

De meest robuuste postbussen zijn van het natuurlijke, blauwe steen. Deze soort is te verkrijgen in verschillende maten en vormen, geeft een stijlvolle toets aan de woning en is zeker opgewassen tegen een hevige regenbui. Wat u zeker zal interesseren is dat ze ook gewoon met houten accenten te verkrijgen zijn!

Wie al onze modellen wil bezichtigen is steeds welkom in de showroom, waar de productspecialist u altijd zal bijstaan met het nodige advies. Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantendienst!

Betaal veilig makkelijk en snel

29-01-2020 17:53:20 Europe/Brussels +0100