Brabantia brievenbussen

Brabantia is de bekende fabrikant die sinds 1919 allerhande metalen gebruiksvoorwerpen maakt met een superieure kwaliteit. Dat ze ook brievenbussen van de band laten rollen zal u niet meteen opvallen, maar wanneer u door de straat wandelt en u op de postbussen let, zal u er ongetwijfeld heel wat spotten. Dit bewijst de kracht van het product en daarom zijn zo ook zo talrijk te vinden op brievenbusplanet. Voor ons staan namelijk ook kwaliteit en service op de voorgrond en daar kan u als klant natuurlijk alleen maar voordelen uit halen.

Een brievenbus heeft dus een aantal kenmerken die een grote rol spelen voor u. In de eerste plaats met de bus uw post droog en veilig houden. Zo wil u niet dat er ongewenst door de postbus gegaan wordt en vooral niet dat ze nat worden tijdens een nachtelijke regenbui.

Brabantia brievenbus

Verder spelen natuurlijk ook de looks mee. Een brievenbus moet bij uw woning passen en daarom zijn er heel wal verschillende stijlen te vinden. Zo zijn er om te beginnen klassieke brievenbussen  die iedereen wel kent, het liefst nog met zo'n nostalgische posthoorn op de voorkant. Wie echter mee is met de nieuwste trends zal een voorkeur hebben voor de design brievenbussen . Deze zijn strak, vaak uit inox of metaal gemaakt, en hebben op zich een tijdloos ontwerp. Ook gewone postbussen op palen  of een exemplaar om aan de muur te hangen, het is zeker mogelijk.

In onze showroom hebben we heel wat exemplaren uitgestald van Brabantia zodat u voor u de aankoop maakt, zeker een goed idee hebt van de mogelijkheden. Neem daarom zeker even de tijd om ons een bezoekje te brengen, dan krijgt u er meteen het advies van onze productspecialist bovenop.

Betaal veilig makkelijk en snel

20-01-2020 09:59:48 Europe/Brussels +0100